•   afspraak binnen een week

•   persoonlijke aandacht 

•   avondspreekuur

•   ik ga uit van jou wensen en behoeften  

•   ik neem de tijd voor de consulten

•   wekelijkse consulten mogelijk

•   huisbezoek mogelijk

•   samenwerking met andere zorgverleners 

De diëtist is de voedingsspecialist bij uitstek. Ik geef je meer inzicht in je eetgewoonten en ben je leefstijlcoach bij het veranderen hiervan.

Om je een goed advies te geven vul je voor het intakegesprek een uitgebreide vragenlijst in over je klachten, medicatie, supplementen, bloedonderzoek,  eetdagboek etc.  Je verwachtingen en de doelen waaraan je wilt werken zijn mijn uitgangspunt.  Tijdens het intakegesprek bespreken we of het zinvol is om aanvullend bloedonderzoek of ontlastingsonderzoek te doen. Het intakegesprek duurt ca 60-90 minuten en een vervolgconsult 30-60 minuten.

Je kunt voor heel veel verschillende vragen een afspraak met me maken. Ik onderscheid me van collega’s omdat ik me gespecialiseerd heb in orthomoleculaire voeding en therapie, natuurgeneeskunde en heb een holistisch werkwijze.  Ik heb me gespecialiseerd in darmtherapie en aromatherapie.  

Ik werk veel met de voedingspiramide (gevarieerde, pure, onbewerkte en liefst biologische voeding) en vanuit de principes van oervoeding (ook wel paleo genoemd) en heb veel ervaring met het koolhydraatarme en ketogene dieet en intermitted fasting.

Een gezonde voeding die zoveel mogelijk puur, onbewerkt, suikervrij, en indien nodig ook glutenvrij en koezuivelvrij is, levert vaak veel gezondheidsvoordelen op.  Het geeft o.a. goede resultaten bij gewichtsverlies, verhoogde bloeddruk, verhoogd cholesterol, darmproblemen, hormonale klachten en brein gerelateerde klachten zoals depressie, slaapproblemen, angsten etc. 

In overleg met je doe ik tijdens de intake de EMB bloedtest omdat deze een goed beeld geeft wat er uit balans is en is een helpt om de richting van de voedingstherapie te bepalen en waar nodig met ondersteuning met supplementen.  Ik doe ook andere onderzoeken zoals bloeddrukmeting, lichaams samenstelling meten, ontlastingsonderzoek. Ook kan ik andere onderzoeken doen zoals ontlastingsonderzoekom een goed beeld van je gezondheid te krijgen. 

Je kunt ook bij me terecht voor voedingsadviezen tijdens zwangerschap(swens), bij borstvoeding, sport, diabetes, longproblemen, gewichtsproblemen, maag-darmklachten.

 

 

 

Neem contact met me op