Neem contact met me op

Vul je naam en e-mailadres in als je vragen hebt of een afspraak wil maken. Ik neem dan zsm contact met je op.

Spreekuur locaties

Hurdegaryp

Reidroas 4
(bij verloskundigen Lief Leven)
9254 JR Hurdegaryp

Burgum

Maximacentrum
Prins Bernhardstrjittet 1a
9251 GJ Burgum

Telefoon en Whatsapp

06 15236239

email

info@voedingsadviesbureau.info

Spreekuur op afspraak

 Je kunt een afspraak maken op het spreekuur op verschillende dagen en tijden. Neem telefonisch contact op, krijg je geen gehoor spreek dan de voicemail in, stuur me een WhatsApp bericht (voeg het telefoonnummer toe aan je contacten) of vul het contactformulier in. Ik neem dan zsm contact met je op.

Advies aan huis

Als je fysiek niet in staat bent om naar de praktijk te komen, dan kun je een huisbezoek aanvragen. Geef dit aan bij het maken van de afspraak.  Hiervoor wordt een toeslag berekend, deze wordt vergoed door de zorgverzekeraar als de arts op de verwijsbrief vermeld dat een huisbezoek nodig is. Heb je geen verwijsbrief? Informeer even bij je verzekeraar of dit nodig is om het consult vergoed te krijgen. 

Annulering

Ben je verhinderd om op een gemaakte afspraak aanwezig te zijn? Neem dan minimaal een werkdag van tevoren telefonisch contact met me op om te annuleren. Meld je een afspraak niet op tijd af, dan ben ik genoodzaakt de kosten van het betreffende consult in rekening te brengen. Deze rekening kun je niet bij je zorgverzekeraar declareren.

Spreekuurtijden:

Maandag:  9.00 – 17.00 uur Burgum

Dinsdag:    9.00 – 17.00 uur Hurdegaryp

Woendag:  Gesloten

Donderdag:  9.00 – 21.30 uur Burgum

Vrijdag:         9.00 – 17.00 uur Burgum